Статистика

 TotalДомакинГост
Matches played 2 1 2
Wins 2 0 2
Draws 0 0 0
Losses 0 1 0
Goals for 5 1 5
Goals against 0 8 0
Clean sheets 2 0 2
Failed to score 0 0 0

Wikipedia - FC YPA

FC YPA is a Finnish football club from the town of Ylivieska. FC YPA was formed in 1998. The club is currently playing in the Kakkonen, the third tier of the Finnish league system. FC YPA play their home matches at Safari.

They also have a futsal team, Sievi Futsal.

ФК "Ипа" е новоучреден футболен отбор от гр. Пловдив. Основан е в края на пролетта на 2023 г. от група любители на футбола, които са амбицирани да развиват и популяризират този спорт в града. Целта на отбора е да създава приятелства и приятни моменти чрез футбола, както и да участва в регионални и национални състезания.

Съставът на ФК "Ипа" се състои главно от млади и ентусиазирани играчи, които са готови да положат много усилия и да се развиват като футболисти. Гръбнакът на отбора се състои от опитни играчи, които имат богат опит в аматьорския футбол, както и от талантливи по-млади играчи, които показват потенциал за бъдещ успех.

Отборът провежда редовни тренировки на стадион "Локомотив". Всяка тренировка е съставена от технически упражнения, тактически занимания и футболни игри. ФК "Ипа" е отворен за всеки, който иска да играе футбол и да се присъедини към голямото семейство на отбора.

Отборът вече има изиграни няколко приятелски срещи с други аматьорски отбори, в които е показал добър стил на игра и е постигнал обнадеждаващи резултати. ФК "Ипа" е готов да приеме нови предизвикателства и да се утвърди като един от водещите аматьорски отбори в Пловдив.